پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۲۸

حیات مقدم در گفتگو با مهر:

کشاورزی ماهشهر و هندیجان رو به نابودی است

کشاورزی ماهشهر و هندیجان رو به نابودی است

اهواز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: کشاورزی در شهرهای ماهشهر و هندیجان رو به نابودی است و مسئولان باید در این خصوص جوابگوی کم کاری های خود باشند.

خلیل حیات‌مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در ماهشهر اظهار داشت: بی توجهی مسئولان استانی و کشوری به سواحل موجود در استان خوزستان تبعات نامطلوبی برای مردم استان در پی دارد.

حیات‌مقدم افزود: در کل کشور بیش از یک هزار و 700 کلیومتر ساحل دریایی وجود دارد که از این میزان 250 کیلومتر در شهرهای ماهشهر، هندیجان و امیدیه موجود است.

وی با بیان اینکه به بهانه مبارزه با قاچاق کالا بخش مهمی از سواحل خوزستان در اختیار نیروی انتظامی و گارد ساحلی است، گفت: مسئولان به بهانه های مختلف از حضور مردم در سواحل جلوگیری می کنند.

نماینده مردم ماهشهر در مجلس خوزستان خاطرنشان کرد: ساحل در تمام دنیا به عنوان یک مرکز تجاری و تفریحی استفاده می شود اما در خوزستان این ظرفیت مورد بی توجه ای قرار گرفته است.

حیات مقدم تصریح کرد: بخش مهمی از اشتغال مردم منطقه خوزستان وابسته به دریا است که دلایل نامعلوم و بهانه های غیر منطقی از این ظرفیت بهره برداری مناسب نشده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به وضعیت غیر استاندارد و بسیار نامطلوب آب آشامیدنی شهرستان های ماهشهر، هندیجان و امیدیه گفت: آب آشامیدنی سالم و بهداشتی از نیازهای اولیه شهروندان است که باید به آن توجه ویژه شود.

حیات‌مقدم خاطرنشان کرد: شهروندان از این وضعیت بسیار ناراضی هستند و اعتقاد دارند که این آب به هیچ وجه قابل شرب نیست.

حیات مقدم در خصوص وضعیت کشاورزی حوزه انتخابیه خود خود نیز گفت: کمبود آب باعث نابودی کشاورزی در ماهشهر و هندیجان شده است. زمین های کشاورزی در این منطقه فراوان است و با احیای آن می توان زمینه اشتغال بسیاری از جوانان بویژه فارغ التحصیلان کشاورزی را فراهم کرد اما در این خصوص مسئولین جهادکشاورزی و بانک های عامل همکاری لازم را ندارند.

وی همچنین از کلنگ زنی جاده ماهشهر هندیجان خبر داد و گفت: پیمانکار این پروژه هم اکنون مشخص شده شده و کار اجرایی آن در مساحت ۷۲ کیلومتر در حال اجراست.
کد خبر 1153063

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha